trandafiri






8 comments:

  1. Deosebit de reusiti acesti trandafirasi. Mi-ar place sa stiu care sunt pasii pentru realizarea lor si ce hartie ai folosit.
    Felicitari Bogdan!

    ReplyDelete
  2. draga Simina, este hartie de 80 de gr, ca cea de xerox, colorata in masa! trandafirii galbeniu sunt din 15/15 cm , iar cei roz din 20/20. Nimic special. Cat despre cum sunt realizati, am sa fac curand un videoturorial si iti trimit linkul. Succes

    ReplyDelete
  3. Ar fi perfect un videotutorial. M-ar ajuta foarte mult! Multumesc.
    Chiar am hartie colorata de 80 grame si vreau sa incerc. Te-am vazut pe 10TV in urma cu cateva zile (era o emisiune in reluare) si de atunci mi-am zis sa incerc si eu cateva flori din hartie.
    Ai realizat lucruri exceptionale pentru varsta ta. Felicitari inca o data atat tie, cat si mamei tale care te sustine in acest demers!

    ReplyDelete
  4. sunt foarte frumosi trandafirii si astept si eu cu nerabdare videotutorial-ul
    felicitari pentru lucrurile frumoase pe care le faci

    ReplyDelete
  5. Modul de confectionare al trandafirasilor l-am gasit si eu aici si cred ca ar fi frumos sa ii recunoastem meritul autoarei. Zic si eu. http://origamila.blogspot.com/2010/11/pap-flor.html

    ReplyDelete
  6. da, desigur, insa cred ca un tutorial video este mult mai clar, mai ales la lipiri! si cred ca intotdeauna am recunoscut meritele autorilor...:))

    ReplyDelete
  7. Da, probabil ca e mai clar.Te rog sa nu intelegi gresit, nu am spus ca nu ai recunoscut meritele autorilor, dar cred ca si tie ti-ar placea sa fii dat drept referinta pentru un model pe care l-ai inventat tu :).Numai bine si spor la pliat :))

    ReplyDelete
  8. da nu exista video?ca pe youtube sunt cu Rob

    ReplyDelete