Lecția de origami - Cum se face un cocor japonez

8 comments:

  1. O preocupare pentru timpul liber extrem de atrăgătoare și chiar incitantă ! Felicitări, Bogdan, pentru răbdarea și pasiunea pe care le manifești atunci când vine vorba de modelarea artistică a hârtiei. Mai-mai că ma-și apuca și eu, la 49 de ani, de așa ceva ! Numai bine !

    ReplyDelete
  2. Foarte interesant cocorul,felicitari pentru rabdarea de care dai dovada.La 14 ani pot sa spun ca sunt o fana a serialelor anime,a artei origami si iubesc Japonia in general.Felicitari inca odata!!!

    ReplyDelete
  3. este cam plictisitor saitul !si cocorul poate sal faca in 3 min. verisoara mea Gabi ! si inima este foarte simpla ! deci saitul este naspa !nota 1.

    ReplyDelete
  4. multumesc mult de vizita pe blog! acesta este un blog, nu un site! as aprecia foarte tare notari de la persoane care stiu sa scrie corect gramatical, macar! spre exemplu "sal " este incorect, forma corecta fiind " sa-l". va mai astept la mine pe blog sa discutam despre pasiunea pentru origami!

    ReplyDelete
  5. foartee taree ,,cum faci chestiile alea cu hartia

    ReplyDelete
  6. salut,,,foarte tare chestiile cu hartia,....ai putea face si cocorul ala care il face michael in filmul prinson brek ?

    ReplyDelete
  7. da...este asa si asa

    ReplyDelete