ne vedem sambata la Letterbar:)..vin si peietenii acolo!!!

Letters Bar își deschide porțile pentru întreaga familie prin noua colaborare cu simpaticul Vizoo!
 Letters Bar, localul opera de arta din inima capitalei lansează împreună cu Vizoo un nou concept de petrecere dedicat micuților bucureșteni. Începand cu acest weekend, sâmbăta și duminica vor avea loc în Letters Bar o serie de evenimente pentru copiii cu vârste de la 3 pana la 12 ani. La petrecerile ce vor avea loc între orele 10.30 și 14.00, cei mici se vor distra alături de mascota Vizoo
Vino, Sâmbătă, 7 Mai, Vizoo împreună cu prietenii săi va sărbatori Ziua Radioului și a Europei, în Letters Bar. Petrecerea va începe la 10.30 când Vizoo îi va întâmpina cu veselie pe cei mici. Împreună vor descoperi tot ce trebuie să știe micuții despre ziua Radioului și ziua Europei. Aceștia se vor distra și vor învăța în același tip cu ajutorul ghicitorilor și a concursurilor iar petrecerea va continua cu muzică, dans și jocuri. Vizoo le va aduce și pe prietenele sale Prințesele din Vizlandia, care îi vor distra pe cei mici modelând baloane și transformându-i în personaje de basm cu ajutorul facepainting-ului. Urmatorul invitat este Teatrul Fără Frontiere care va pune în scenă un moment artistic special ales pentru cei mici iar apoi, copiii vor avea parte de experimente prin jocuri alaturi de echipa Fun Science si Profesorul Traznit in cadrul unui atelerier destinat mediului incojurator. In plus, juniorii se vor distra învățand să picteze și să realizeze origami alături de Bogdan Ionescu de la “Palatul de Hârtie”.
 La sfârșitul zilei micii participanți vor primi o diplomă specială și un mic cadou. De asemenea se va desemna și Artistul Zilei, care va primi o diplomă și posibilitatea să fie numit Artistul Lunii-Cel mai talentat, informat și petrecăreț participant. Vizoo ne asigură că fiecare petrecere este plină de veselie și zâmbete!
Vizoo este un animaluț foarte simpatic, ce nu seamănă cu nimic din ceea ce ne înconjoară. Vizoo visează la o lume veselă, pusă pe distracție și cu chef de dans, așa ca el. Vrea să pună la încercare istețimea și talentele nebănuite ale tuturor copiilor în jocuri nemaivăzute și ne mai încercate. Vrea să-i învețe să cânte, să imite lucrurile frumoase, să nu se supere din toate fleacurile și să iubeasca toate animaluțele.
Tariful de participare la petrecerile Vizoo organizate în Letters Bar este de 35 ron, iar rezervările se pot face la numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222. Mai multe informații sunt disponibile facebook.com/letters.bar

No comments:

Post a Comment