Palatul de Hartie premiat la Gala Societatii civile aseara!



Dragilor am castigat premiul 3 aseara la Gala, la seciutnea Educatie si cercetare. Cel mai mult mi-a placut ca a fost la Ateneu si doamna Laura Grundberg, membru al juriului, a venit la mine sa ma felicite si sa spuna ca pentru ea Palatul a fost de locul 1. Happy, happy, happy. http://www.galasocietatiicivile.ro/castigatori.php

4 comments:

  1. Felicitari, Bogdan! La cat mai multe realizari si multe premii!

    ReplyDelete
  2. Iubesc copiii si sunt fericita cand descopar ca in Romania sunt multi copii foarte talentati.Sper sa ai sprijinul necesar in continuare pentru a-ti putea dezvolta si cultiva talentul.Sa te bucuri de succesul tau, sa fi sanatos si fericit.Mult noroc!

    ReplyDelete
  3. Buna.Te-am vazut la emisiunea nasul de pe data 27.05.2010 si miar placea sa invat origami as vrea sa stiu unde se tine cursul intre ce ore,daca e cu plata,in ce zile si daca as putea veni cu sora mea mai mica de 11 ani.Id-ul meu este: kitty_koon30.Pentru inceput eu ma numesc andra si am 13 ani si as dori sa incep cursul de origami cat se poate de repede.Daca ajuta la ceva imi plake sa desenez.Nu stiu nimic despre origami decat ca e ca un prieten pentru cei care il fac.
    Multumesc,
    Andra
    Buc.sec 4.cartier Berceni

    ReplyDelete
  4. Felicitari, Bogdan! Esti un copil deosebit si un exemplu pentru cei din generatia ta. Se vede bine ca aschia nu sare departe de trunchi :)

    ReplyDelete