cele mai recente lucrari: steaua Omega si floarea modulara




4 comments:

  1. Extraordinare. Floarea am crezut ca e adevarata!
    Ar trebui sa incepi sa si arati cum le faci. Ce zici?
    Felicitari si la cat mai multe si mai speciale!

    ReplyDelete
  2. Felicitari Bogdam pentru noile modele. Se vede clar evolutia datorata perseverentei si nu pot decat sa iti urez mult succes si sa astept noi si noi realizari!

    ReplyDelete
  3. buna sunt cristina am 28 de ani. si eu iubesc ultura japoneja dar si origami as putea sa te contactez sunt si reporter poate imi dai o adresa me messenger ca sa putem lua legatura. spr ca imi vei raspunde.te rog daca esti acum raspundemi repete.am ceva interesant sa iti spun.succes in continuare

    ReplyDelete
  4. Draga Bogdan, ma bucur tare, tare mult ca te-am cunoscut ieri. Ai fost la standul nostru (Organizatia EMMA) la ONG Fest si ne-ai confectionat din hartie o inima cu doua aripi de inger. Bogdan, esti o minune! Te admir! Daca ai nevoie vreodata de ceva, poti sa ma contactezi! Am sa fac tot ce este posibil pentru tine! Esti o minune si nu o spun ca sa te incurajez ci pentru ca ti-am vazut lucrarile pe viu (lebedele sunt superbe)... Va trebui intr-o zi sa ma inveti si pe mine sa fac o floare ca cea pe care o vad aici. Da, da, stiu ca nu te pasioneaza florile dar de, noi, femeile, suntem mai sentimentale. Ne emotionam in fata minunilor naturii, iar florile sunt niste minuni. Dumnezeu cand a creat frumusetile, a facut mai intai floarea ca sa se bucure de ea... :-)))
    Te pup, copil frumos! Ai grija de tine si de mami! O sa-ti trimit pozele de ieri de la stand. Muaaaaaaaaaaaah! :-)))

    ReplyDelete