charity origami

In seara aceasta am avut placerea sa particip la prima editie a Balului Albastru. Este Balul asociatiei Invingem Autismul care sprjina copiii ce sufera de autism. Bucuria mea cea mai mare a fost aceea ca o lucrare pe care am donat-o spre a fi licitata a obtinut suma de 1000 lei. Cu acesti bani se vor bucura de terapie copilasii de la centrul pe care il are asociatia.
Poate ca nu e mult, dar nu e nici putin! eu am fost mandru ca munca mea de 4 zile, ideea mea si pasiunea mea pentru origami au putut aduce fonduri.
Fericita castigatoare este o mamica speciala, careia i-am promis si o lectie de origami pentru baietii sai.
mai jos cateva imagini!
MULTUMESC  Asociatiei Invingem Autismul ca mi-a dat prilejul sa fac bine, chiar daca binele acesta vine dintr-un patrat de hartie!origami la lansarea oficiala a NIKON D3200


Astazi, impreuna cu prieteni vechi si noi am avut o zi dedicata traditiilor japoneze si tehnicii fotografice de varf! m-am bucurat sa fiu alaturi de Serban Georgescu, Sanda Lazur, Centrul de studii Romano-Japoneze. Impreuna le-am aratat pasionatilor de fotografie ce perspective fantastice se nasc dintr-o bucata de hartie sau o creanga contorsionata ( in ikebana).