Origami, Earth Day si P&G

la P&G hartia si origami au cucerit deopotriva adulti si copiii prezenti acolo! am invatat si eu lucruri noi: sa fac bratari din carton cu sfoara colorata, sa fac margele de fimo, dar cel mai mult mi-a placut atelierul la care multi adulti seriosi de acolo au invatat sa faca origami. Le-a lacut sa faca coiful-peste, fluturii lui Yoshizawa, fluturele miscator, mi-au admirat miniexpozitia cu lucrarile mele si mi-au pus multe intrabari despre munca mea si oroigami in general. Ne-am distrat de Ziua Pamantului, chiar foarte bine!

Papusa origamiAm pornit plierea primei mele papusi origami, cat mai apropiata de realitate! am sa perfectionez modelul, caci am o comanda speciala in acest sens si trebuie sa creez o papusa mai frumoasa ca o zana.

lucrari mai noi sau mai vechi

Uitasem sa postez lupul lui Hideo! si astazi am incercat o bila decorativa din hartie nepaleza facuta manual! Am sa incec mai multe modele din hartie manuala, caci decoratiunile din astfel de hartie sunt minunate! ma gandesc sa le folosesc la viitoarea mea expozitie!

MOZART ROCKS LOVE FOREVER!

aseara a fost minunat! si nu eram singurul copil! am dirijat, aplaudat! o combinatie geniala de muzica clasica si rock! o sa va pun curand si filmuletul facut acolo!

MOZART ROCKS TONIGHT!

prieteni, asta seara mi-a facut mama o surpriza si mergem la concert! o sa va spun cum a fost! abia astept! Intre timp lucrez o versiune proprie a dragonilor din "Cum sa dresezi un dragon".Spor la pliat!

Campionatul de Go la Europa FM!

http://www.europafm.ro/stiri/interne/juniorii-joaca-go~n39073/

Multumim prieteni pentru sprijin! Pacat ca nu intelegea si profu' de mate ca eram in direct la radio si tot vorbea pste mine! ce bine ca voi aveti ON AIR la studio!

1, 2, 3, START....GO!!Gata, a inceput competitia! sa castige cel mai bun!

Java Sparrow by Miyamoto Khuya


Campionatul National de Go Juniori

Campionatul, ce se deschide astazi, la Scoala 179( scoala mea, daca nu stiati) la ora 15.30 va reuni copiii cu varstele de 10-12 ani, maestri Go. Totul se va desfasura cu voie-buna, Go, alte arte japoneze, evident si ORIGAMI, sporturi pentru minte si pentru corp. Vor fi aici copii de la Bistrita, Timisoara, Braila, Bucuresti sa. Campionatul va avea ceremonia de premiere duminica 11 aprilie. Am sa va transmit prin fotografii atmosfera de la campionat! SUCCES TUTUROR!

SOS!Copilaria- implica-te si tu!

Dragii mei, nu uitati, SMS la 877, donati 2 euro! intrati pe europafm.ro si descarcati bannerele pentru site-urile/blogurile voastre! Le-am multumit celor care si-au dat o parte din timpul, inima, sufletul pentru campania SOS!Copilaria, invatandu-i origami!