inscrieri la Palatul de Hartie numai pana pe 28 iulie


NU UITATI! din motive de securitate trebuie sa va inscrieti la eveniment pe fluturash2fly@yahoo.com pana cel mai tarziu pe 28 iulie! haideti, veniti, caci multe surprize ne asteapta pe toti!

ultimele lucrari- SKELETON, CREATIA MEA






Aseara la parcul de distractii am castigat o jucarie Skeleton si m-am gandit astazi s-o reproduc din origami! m-a inspirat Robert Lang si am pornit cu gandul ca voi gasi o forma de baza de la care sa plec si sa creez eu acest monstru. Credeti ca mi-a iesit?

Origami a ajuns la mare!
















Dragii mei, asa cum va spuneam sunt la mare, dar continui sa fac origami1 intai am fost la Constanta la Centrul de plasament Antonio, unde nu-i voi uita pe Claudiu, Lavinia, Adrian, Ioana, Diana, Aiser, Asan, Raluca, Dara, Mihaela, Roxana, Pamuca, Georgiana, Cezar, dar si inimosii mei "complici" in aceasta bucurie, Roxana Onea si Iza, carora le multumesc ca au facut posibila aceasta bucurie copiilor pe care nu avea cine sa-i ia macar undeva acasa, la tara, la bunici, in vacanta de vara! I-am invitat sa continue bucuria de a plia hartie si i-am provocat la concursul Cele mai multe lebede realizate in vacanta de vara!




Insa, fiind la mare nu ma pot abtine sa nu pliez...asa ca am adus origami la plaja, origami la restaurant, la pranz cand nu poti sta la soare incerc sa-i invat pe alti copii din tainele acestei arte..si cred eu ca am succes daca 2 baieti mai mici ca mine Tavi si Alex mi-au spus ca a inceput sa le placa mult Origami.




Iata si fotografii!




votati palatul de Hartie!

dragii mei va rog intrati pe www.cautamoamenimari.ro si votati ca Palatul de Hartie sa devina un Festival international de origami! daca voi castiga bursa acesta se va face si cred ca-l merita toti origamistii din Romania.
Multumesc tuturor!
PS: sunt de azi la Costinesti, dar la trecerea prin Constanta m-am oprit la centrul de plasament Antonio unde 16 baieti si fete au invatat sa faca lebada si cocori! am petrecut 2 ore de vis!

am aparut la revista!


Ioana Visul Copiilor, prietenii mei care au crezut in mine si in Povestea mea Origami au scris despre asta! Le multumesc!

iata articolul!

miniaturi..cocori sub un centimentru











am promis, ma tin de cuvant! nu am fotografiat toate miniaturile, insa acum pliez cu penseta mamei! adaug fotografiile pe care le am cu un cocor! promit sa revin cu coifurile mici, mici si alte miniaturi!




Origami zi de zi- povestea continua!










am trecut prin mai multe ...alaturi de origami, desigur..bune si mai putin fericite....















fotografiile va vor arata cum am aflat ca de la Buni am mostenit talentul pentru Origami( si tacea si nu mi-a spus nimic atata timp), cum am adus cu o coroana Origami un omagiu strabunicului meu ce a decedat acum o saptamana, cum am cunoscut multi origamisti la Daiso, in Auchan, de unde mama a plecat cu 2 sacose pline de "chestii origami".




Am sa revin cu planuri pentru vacanta aceasta....si inceputul anului scolar! Si mai ales cu ultimele lucrari!




Umbra si racoare ! :)